Talenten en meer

 In Nieuws

Uit: De Krant van Midden-Drenthe

Alles in het teken van talenten, nieuwsgierigheid en creativiteit

BEILEN Swingende dansmoves, aerodynamische vliegtuigen, geurende wereldgerechten en architectonische hoogstandjes. Geen rekenen, taal of andere basisvaardigheden op de agenda van de leerlingen van IKC Harm Smeenge in Beilen. Het integraal kindcentrum stond donderdagmiddag in het teken van talenten, nieuwsgierigheid en creativiteit.

Leerlingen konden zich inschrijven voor een driedelige workshopreeks, waarin leerkrachten de talenten die zij beheersen aanboden in verschillende activiteiten. De ene leerling volgde een serie over koken en kookte wereldgerechten. Een ander had meer interesse in Formule 1, volgde een reeks over aerodynamica en ontwierp het snelste vliegtuig.

Leerkrachten en leerlingen van deze basisschool in Beilen kregen op deze manier de mogelijkheid om te laten zien wat zij kunnen. ‘Het is fantastisch om te zien hoe enthousiast leerlingen, maar ook leerkrachten zijn over het concept,’ aldus Chris Bolding, directeur IKC Harm Smeenge. ‘Leerkrachten brengen vol passie hun hobby of interesse over.”

Recente berichten
Call Now Button