kp_randje-nw3
img_1552b
img_3414
Harm Smeengeschool Beilen chromebooks in de klas II
Harm Smeengeschool Beilen buiten spelen II
previous arrow
next arrow
kp_randje-nw3

Welkom op de website van IKC Harm Smeenge. Bent u op zoek naar kinderopvang of naar een basisschool voor uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In ons IKC bieden wij een doorgaande ontwikkelingslijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Bij ons staat het kind centraal. Wij bieden kinderen een veilige, uitdagende en stimulerende omgeving, waar talenten tot ontplooiing komen. Waar kinderen de ruimte krijgen om te spelen, leren, ontdekken en groeien.

Zo geven wij kleur aan onderwijs en kinderopvang.

[wpdreams_ajaxsearchlite] 

kp_randje-nw3
Homepage

Wilt u graag een kijkje komen nemen in ons integraal kindcentrum?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Homepage

Wilt u uw kind graag aanmelden voor kinderopvang of voor onderwijs?
Wij horen graag van u!

Homepage

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie?
Onze medewerkers helpen u graag.

kp_randje-nw3

Ons onderwijs en onze kinderopvang zijn erop gericht om kinderen optimaal tot ontplooiing te laten komen. Daarbij hechten we veel waarden aan samenwerken, de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van kinderen. Ons streven is om kinderen sociaal vaardig en weerbaar te maken. Kortom: ze sterker de wereld in te zetten.

 Kinderen

Homepage

Bij Kits Primair staat het kind centraal. In onze kindcentra vormen kinderen de basis voor hun toekomst. Onze missie is om kleur te geven aan ieder kind. Wij streven ernaar dat ieder kind zich prettig voelt en optimaal ontplooit. Daarbij sluiten wij zoveel mogelijk aan bij de persoonlijke behoeften van een kind.

 Intelligentie

Homepage

Wij bieden kinderen een veilige, uitdagende en stimulerende omgeving. Een plek waar kinderen leren hun eigen identiteit  te ontwikkelen met aandacht voor talenten, kennis en vaardigheden. Onze professionals motiveren kinderen het beste uit zichzelf te halen.

 Talenten

Homepage

Wij bereiden kinderen zo goed mogelijk voor op de toekomst. Een maatschappij waarin talenten en vaardigheden steeds belangrijker worden. Daarom bieden wij een speciaal talentontwikkelingsprogramma aan: Lifestyle. Dit programma bestaat uit vijf ontwikkelingsgebieden en richt zich op acht talenten.

 Samen

Homepage

Wij stimuleren het leren van en met elkaar. We leren kinderen samenspelen, samenwerken en op een sociale en respectvolle manier met elkaar om te gaan. Kinderen dragen bij aan de ontwikkeling van anderen.

Call Now Button